top of page

BUEJAGT

 

​4Hunt tilbyder jagter med bue. Find vores destinationer og priser her:

Canada

USA

Australien 

Jagt med bue går tusinde år tilbage og er den oprindelige måde man jagede på, før i tiden.

Det er i stigende grad blevet utrolig populært at jage med bue inden for en længere årrække. Især i udlandet oplever vi at der nedlægges store mængder vildt med bue, og udviklingen er stærkt tiltagende i danmark

I takt med at udstyret er blevet udviklet med detaljer der giver jægeren mulighed for at præcisere sine skud med mindre træning, giver den jagtform flere og flere jægere blod på tanden og afprøve buejagt. 

Vi har set trenden næsten er eksploderet på de sociale medier med flotte billeder af jægere der kommer helt tæt på deres bytte i fuld camoufleret påklædning. 

Der følger automatisk krav med til jægerens dygtighed når der er tale om buejagt. Her er sløring & vindretningen helt afgørende. Dette tiltaler mange jægere og bringer en tilbage til den oprindelige jagt fra stenalderen eller længere tilbage i tiden. 

 

4Hunt har lige indkøbt udstyr hos Pamhule Jagt & Buejagt i Haderslev og glæder sig til at prøve kræfter med denne skønne jagtform. 

Pamhule Jagt & Buegrej har et stort udvalg af udstyr til buer. Derudover underviser og afvikler de kursus i bueskydning. Man har muligheden for at deres prøve deres udendørs 3D bane med instruktion i  compoundbue, langbue eller recurvebue

Bue 21.jpg

Regler for buejagt i Canada - Alberta: 

Min. 40 pund trækvægt og træklængde min. 28” desuden kræver det en pilespids på mindst ⅞” insh = 2,25 cm. i diameter. 

Regler for buejagt i Canada - B.C.:

Min. 45 pund trækvægt og træklængde min. 28” desuden kræver det en pilespids på mindst

⅞” insh = 2,25 cm. i diameter. 

Regler for buejagt i USA - Idaho:

Min.40 pund trækvægt og træklængde min. 28” desuden kræver det en pilespids på mindst

⅞” insh = 2,25 cm. i diameter. Min 300 grains total vægt for pil + spids. 

Regler for buejagt i Australien:

INGEN, der er ingen regler for hverken trækvægt i pund eller træklængde. Alle kan rejse ind i Australien med bue og gå på jagt i alle staterne uden problemer. 

Vores samarbejdspartner i Australien har meget stor erfaring med både rusa og axishjorten.

Vores kontakt i Northern Territory efter vandbøffel har ligeledes haft amerikanske jæger med på buejagt.

Bjørnejagten i Canada ligger lige til højrebenet både når det drejer sig om bait som sport and stalk. 4Hunt tilbyder også puma jagt i Canada British Columbia som også henvender sig til buejægere. 

  

Kom forbi 4Hunt til en snak om hvad dit ønske er. Tag evt. din bue med og lad os smide et par pile afsted sammen. Vi har både udendørs pladsen og skydeskiver at træne på. Det er både let og ukompliceret at rejse med bue da det regnes for almindeligt sportsudstyr, og der opkræves ikke ekstra gebyr i lufthavnen som ved transport af riffel.  

Bue
bottom of page