top of page

Hvilken bjørnejagt passer mig bedst?

4Hunt tilbyder bjørnejagter hos 5 forskellige outfittere i Nordamerika. Fælles for alle tilbud, er at naturen er stor og der er store handlemuligheder i form af outlet og store jagtbutikskæder som Cabela's og Bass Pro Shop. Desuden byder hver destination på sublime udflugtsmuligheder ud over jagten, som jægeren bør unde sig selv.     

Canada - Alberta: 

Outfitter 1: Dette område har vi det sorte bælte i bjørnejagt. Lars har været afsted siden 2011 og kender området utrolig godt. Succesraten er høj og vi har gennem årene haft besøg af mange jægere med stor tilfredshed. 

Jagten foregår som spot and stalk. Reviret tilbyder både sorte som brune sortbjørne. Naturen er flot, og rummer relativt fladt arealer samt lidt mere kuperet. Revirerne er beliggende ca. 2-3 nord fra Grand Prairie. 

Outfitter 2: Her er der tale om bait bjørnejagt. Oplev denne utrolige spændende jagtform, hvor du kan have en bjørn inde på en afstand af 5-30 m. Det er ikke sjældent opleve at der kan være flere bjørne som kæmper om fodret foran en. Dette er en adrenalinpumpende jagt og især passende for buejægeren. Dette område indeholder bjørne i både brune og sorte farver. Revirerne ligger lidt syd for Grand Prairie.  

Outfitter 3: Her er der tale om en meget professionel outfitter hvor der også jages spot and stalk. Naturen er flot med kuperet terræn. Her nedægges der også flere farvevarianter af sortbjørne. Reivrerne ligger sydvest for Grand Prairie.

Vi jager normalt højt oppe i Alberta og anbefaler altid at kombinere turen med et besøg i Rocky Mountains national park Banff - Lake Louise - Jasper.

USA - Idaho:

Jagten henvender sig til jægeren der ønsker den hæsblæsende jagt på sortbjørn med hunde eller spot and stalk. Ønskes der bait er dette også en mulighed. Reviret ligger ca. 2 timers kørsel nord for Boises. Terrænet er fra meget til ekstremt kupperet, der er tale om det yderste Rocky Mountains. Området byder også på prima puma, elk og mule deer jagt.

Reviret byder på både sorte og brune sortbjørne med høj succesrate. 

Lars har flere års kendskab og jagt erfaring med denne samarbejdspartner som har ernæret sig med som guide siden 2006. 4Hunt Jagtrejser har haft samarbejde med denne outfitter siden 2010. 

Desuden byder staten på en del udflugt muligheder. Fra Boise til Yellowstone National Park i Wyoming, er der kun 3,5 - 5 timers kørsel, og glem ikke byen Cody hvor du finder museet Buffalo Bill Center of the West. Museet rummer 5 i alt samt en kæmpe stor våbensamling - værsgo at komme afsted. 

Canada - B.C.:

Romantisk jagt i DEN SMUKKESTE NATUR. Vi har været heldig at indgå et samarbejde med denne dygtige guide & outfitter som holder til i det sydlige B.C. Her er tale om den flotteste bjergjagt, i lige præcis dette område. 

Jagten foregår som spot and stalk med mulighed for at tilkøbe jagt efter bjørn fra hesteryg og trykjagt med hunde. Denne outfitter og samarbejdspartner som har ernæret sig med som guide og outfitter siden 2005. Han er desuden pelsjæger - Trapper. 

Reviret byder på meget kuperet natur med floder og søer som Canada er kendt for. Området tilbyder både sorte og brune sortbjørne og stor succesrate. 

Vi anbefaler turen gennem Rocky Mountains gennem Banff - Lake Louise - Jasper. 

bottom of page