top of page

Hvilken bjørnejagt passer mig bedst?

4Hunt tilbyder 3 forskellige bjørnejagter 3 steder i Nordamerika. Fælles for alle 3 tilbud, er at naturen er stor og der er store handlemuligheder i form af outlet og store jagtbutikskæder som Cabela's og Bass Pro Shop. Desuden byder hver destination på sublime udflugtsmuligheder ud over jagten, som jægeren bør unde sig selv.     

Canada - Alberta: 

Dette område har vi det sorte bælte i bjørnejagt. Lars har været afsted siden 2011 og kender området utrolig godt. Succesraten er høj og vi har gennem årene haft besøg af mange jægere med stor tilfredshed. 

Jagten foregår som Spot and stalk. Desuden rådes der over 3 bjørne licenser til et område hvor der også kan jages med Bait. 

Reviret tilbyder både sorte som brune sortbjørne. Naturen er flot, og rummer relativt fladt arealer samt lidt mere kuperet. Vi jager normalt højt oppe i Alberta og anbefaler altid at kombinere turen med et besøg i Rocky Mountains national park Banff - Lake Louise - Jasper

USA - Idaho:

Jagten henvender sig til jægeren der ønsker den hæsblæsende jagt på sortbjørn med hunde eller med bait. Skovene er for tætte til spot and stalk. Her kommer man helt tæt på sortbjørnene. Dette er virkelig en hårrejsende oplevelse at sidde helt tæt på en stor hanbjørn enten med riffel eller bue.

Oplev Idaho´s smukkeste nordamerikanske natur i Rocky Mountains, hvor det meste af jagten foregår. 

Reviret byder på både sorte og brune sortbjørne med høj succesrate. 

Lars har flere års kendskab og jagt erfaring med denne samarbejdspartner som har ernæret sig med som guide og outfitter siden 2006. 

Desuden byder staten på en del udflugt muligheder. Fra Boise til Yellowstone National Park i Wyoming, er der kun 3,5 - 5 timers kørsel, og glem ikke byen Cody hvor du finder museet Buffalo Bill Center of the West. Museet rummer 5 i alt samt en kæmpe stor våbensamling - værsgo at komme afsted. 

Canada - B.C.:

Romantisk jagt i DEN SMUKKESTE NATUR. Vi har været heldig at indgå et samarbejde med denne dygtige guide & Outfitter som holder til i det sydlige B.C.

Jagten foregår som Spot and Stalk med mulighed for at tilkøbe jagt efter bjørn fra hesteryg og hunde. Denne Outfitter og samarbejdspartner som har ernæret sig med som guide og outfitter siden 2005. Han er desuden pelsjæger - Trapper. 

Reviret byder på meget kuperet natur med floder og søer som Canada er kendt for. Området tilbyder både sorte og brune sortbjørne og stor succesrate. 

Vi anbefaler turen gennem Rocky Mountains gennem Banff - Lake Louise - Jasper. 

bottom of page