top of page

OM 4HUNT

4Hunt er ikke helt nye i jagtrejsebranchen. Lars formidlede jagtture til Tyrkiet fra 2003 og en årrække frem og havde journalister fra både JÆGER og Jyllands-Posten med på jagtture i forbindelse med research til skrivning af artikler. 

Vi fejrede 10-års jubilæum i 2020 med specialekspertise i bjørnejagter i Canada, hvor Lars har fungeret som guide en til to gange hvert år.

Lars´s viden og interesse for storvildt kommer også til udtryk gennem hans andet erhverv som trofæopmåler hos TrophyPoint.

I 2016 blev Lars Buchard kontaktet af DR i forbindelse med det folkekære tv-program ”Nak & Æd”.

Her blev Lars en del af to DR-programmer, som blev sendt efterfølgende.

       Se programmerne her:

IMG_2014_edited_edited.jpg

Lars Buchard
Stifter & Ejer

41769842_10216383363153308_7479431541618

Mette Hvid
Online Ansvarlig 

Lars er eventyrer og berejst jæger siden 1998. Han blev oprindeligt uddannet som tømrer og tog derefter en 4-årig tryktekniker-uddannelse inden for det grafiske, og han har været sammenlagt 17 år i dette fag - bl.a. som produktionschef i trykkeribranchen. 

Lars er specialist inden for bjørnejagt i Alberta – Canada, hvor han har ti års erfaring på bagen. De fleste år har han været i Canada to gange hvert år som guide og tovholder. 

Lars har desuden været tovholder og turguide i samarbejde med DR i forbindelse med programmet Nak & Æd - Bjørn og Bæver i Canada, samt forbindelsesled til programmerne vandbøffel og kænguru i Australien. 

Lars er stifter og ejer af TrophyPoint, hvor han fungerer som certificeret trofæopmåler og opmåler trofæer fra hele verden.

Lars har en voldsom appetit på eventyr, livet og ikke mindst mad. 

Mettes interesse og uddannelse inden for markedsføring har taget en retning mod online medier kombineret med et grafisk twist. Til dagligt arbejder hun med emner som udvikling af webshops,

hjemmesider, SEO, Google og sociale medier.

Mette har en fortid inden for flybranchen og har altid rejst en del. Hendes rejselyst har altid været stærk. Hun er nysgerrig på andre kulturer og har stor interesse for historie og de autentiske steder, hun og Lars besøger på deres destinationer. 

Mette sætter stor pris på naturen og tilhører den stigende gruppe af "kvindelige jægere".


 

Mission- Vision-

Værdi

Mission:

Uanset hvor vores kunder er med os henne i verden, leverer vi høj service , og gør alt, hvad vi kan for at give dem de bedste oplevelser og sikre vores , at de får det, de har bestilt.

4Hunt skiller sig ud fra de fleste andre i branchen ved vores store specialviden og knowhow om jagtstederne i Canada og Australien samt dette faktum at vi er med som guide og tovholder. 

 

Vision:

Det er 4Hunt’s vision at blive kundens naturlige kontakt og valg, når det kommer til

vildmarksture/jagtture. Vores vision er at være specialister på flere destinationer og udbygge med flere vilde skræddersyede vildmarksture/jagtture til udlandet,  herunder også buejagt.

Værdier:

4Hunt ønsker at forbedre livskvaliteten for vores kunder med vildmarksture/jagtture med høj succesrate. Vi ønsker at være øjenåbner for andre landes kulturer og forskellige naturlandskaber, som vi møder på de destinationer, 4Hunt tilbyder

 

bottom of page