top of page

STEDER AT SE - AUSTRALIEN 

Northern Territory

Darwin

Darwin, den tropiske hovedstad, er både moderne og multikulturel og kan prale af en befolkning bestående af mennesker fra mere end 60 nationaliteter og 70 forskellige etniske baggrunde. Byen er kendetegnet ved dens mange spændende kulturelle festivaler og ugentlige markeder for mad og håndværk.

 • Er du til krokodiller - de helt store !! og ønsker du at dykke med dem ?

  • så er Crocosarus Cove stedet for dig Læs mere her 

shallow-focus-photo-of-crocodile-on-body
IMG_2423.JPG
 • Darwin Military Museum – Læs mere her  

- Et meget spændende museum omhandlende 2. Verdenskrig og Vietnamkrigen. Koster omkring 18 dollars 

 • Marked på stranden er et "must see" og afholdes hver torsdag og søndag. Hyggelige boder med håndværk, mad og musik. 

 • ​​

 • Fisketur: Snyd ikke dig selv for at komme ud på dybhavsfiskeri med en af de mange både fra Darwin havn. Fisk efter barramundi og havkat i både fersk og saltvand, også mulighed for muddercrabbing. Se noget af udvalget.

 • Seafood restaurant: Et besøg værd på havnen i Darwin. Find restauranten her. 

​​

Nationalparker
 • Kakadu National Park er den største nationalpark i Australien og en af de førende turistattraktioner i området. Her kan du se gamle aboriginale hulemalerier, opleve salt- og ferskvandskrokodiller og beundre vandfaldene Jim Jim Falls. Læs mere her

 • Charles Darwin: En mindre park i centrum af Darwin. Læs mere 

 

 • Litchfield​: Flot nationalpark med vandfald. Læs mere 

photography-of-waterfalls-1068795.jpg
IMG_2412.JPG

 

- Her finder du den legendariske Akubra-hat. Et "must have" til beskyttelse mod den australske sol. Akubra-hatten har eksisteret i over 100 år og er fremstillet af kaninhår.

Der findes et væld af farver og modeller til hver en smag.

4Hunt er stor fan af Abubra-hatte!

Adelaide River Inn

Det historiske Adelaide River Inn Resort og Tourist Park ligger ca. to timers kørsel syd for Darwin langs Stuart Highway i den maleriske bydel Adelaide River. Stedet tilbyder indkvartering i enkeltværelser med tekøkken, bad, køleskab og A/C.

Adelaide River har en meget afslappet atmosfære med tropiske haver og poolområde i lagune-stil. Dertil kommer også den ikoniske pub "303 BAR" fra filmen ”Crocodile Dundee” med filmstjernen "Charlie the Buffalo", som er et vandbøffeltrofæ, som står fuldmonteret i baren. Digger's Bistro” tilbyder a la carte og buffetmenu på stedet. Det er her, du spiser din aftensmad. 

4Hunt_.jpg

Victoria 

Wilsons Promontory National Park

Det sydligste punkt i Australien på det faste kontinent. Der er utrolig smuk natur med mulighed for flere vandrestier. Du kan være heldig at se emuer og hog deer i parken.

Melbourne er en utrolig spændende multikulturel by med masser af streetart og gode shopping muligheder. 

Er du til MC? Så lej en Harley eller Indian i byen for en dag eller to. 

The Great Ocean Road, som fører til "the 12 apostles," er en smuk tur, som kan klares på en halv dag. 

greyscale-photograph-of-person-standing-

New South Wales

Besøg det spændende vinområde Hunter Valley, som ligger nord for Sydney.

Her findes over 100 forskellige vinproducenter og vingårde, hvor man kan prøvesmage deres vine. Dertil hører også tapas og andre lækkerier. 

Snyd ikke dig selv for en tur igennem Blue Mountain med stop og udsigtspunkt ved "The Three Sisters", som er en klippeformation, der ligger midt i nationalparken. Glem ikke at tage en tur i en cablecar (svævebane), som går fra helt ned i bunden af den tropiske regnskov i området. 

Sydney
 

 

 

 

 

Mere undervejs omkring spændende steder i Sydney.

- Operahuset

- Sydney Habour Bridge

- China Town

- Shoppingcenter. .. 

Queensland 

Er du til snorkel eller flaske på ryggen, så er Queensland et "must". 

Great Barrier Reef er et snorkel- og dykkerparadis med et utrolig spændende maritimt liv. Store muligheder for dybhavsfiskeri og anden vandsport. 

Harrys.jpg

Sydney er så meget mere end operahuset, og er en storby, som skal opleves en gang i livet. Byen byder på utroligt mange spændende attraktioner, som der kan skrives lange bøger om. Her er et par steder, som 4Hunt har besøgt.

Prøv en meat pie på ægte Aussie-manér hos Harrys Café de Wheels på Sydney Harbour, lige nede foran Russell Crowe's hus! Stedet er berømt for sin "Tiger" meat pie, som er en klassisk kødtærte toppet med kartoffelmos og brun sovs. Oplev nostalgiske billeder tilbage fra 1930'erne med berømtheder som Elton John, Frank Sinatra, Brook Shields, Kevin Costner, Billy Crystal, Pamela Anderson osv.

 

 

 

bottom of page