top of page

4Hunt sørger for at ansøge og udfylde følgende dokumenter på vegne af dig i forbindelse med jagtrejse til Canada - USA & Australien. Vi sørger for, at alt det vigtige papir arbejde er på plads inden afrejse. Der kan være papir som systemet ikke tillader at vi udfylder, I så fald hjælper vi dig. 


Visum:

Vi tager forbehold for ændringer og gør opmærksom på at det altid er den rejsendes eget ansvar at opfylde de til enhver tid gældende indrejseregler.


Våbenindførelse:
  • Vi anbefaler, at du lejer et våben i Alberta

  • For at indfører våben til Alberta, kræves der udfyldelse af en canadisk formular 909. Den klare vi for dig og sender den til dig efterfølgende på mail. Du skal udprinte 3 kopier.

VIGTIGT: Først underskriv disse dokumenter ved våbenkontrollen i den canadiske lufthavn. Vi gør opmærksom på, at det koster et lille beløb på 25 Dollars på stedet til tolden – betales enten kontant eller via betalingskort ved disken.

Jagttegn i Alberta:

 

  • Det kræver et canadisk WIN CARD. Med det er du registreret i provinsen Alberta. Du får tildelt et personligt 10 cifret nummer, hvorefter outfittern derefter kan købe jagttegn/fisketegn/licenser til de vildtarter, du ønsker at jage. Selve kortet, som er et plastik kort på størrelse med et visa kort. Det modtager du med posten efter 6 – 8 uger efter bestillingen. Medbring det ikke på jagten, da vi har dit kortnummer. Du kan bare glæder dig til, at alt ligger klar til dig i lejren. 4Hunt har brug for at du sender kopi af pas – dit sygesikring bevis – evt. dine våbenpapir.

 

bottom of page