4Hunt sørger for at ansøge og udfylde følgende dokumenter på vegne af dig i forbindelse med jagtrejse til Canada & Australien. Vi sørger for, at alt det vigtige papir arbejde er på plads inden afrejse. 


Visum:
  • Der er indført visum til Canada gældende fra 15-3-2016. Men bare roligt 4Hunt ansøger for dig. Når vi har fået dit ETA, sender vi straks den videre til dig på din mail. Derved sikre vi os, at der er 100% styr på din indrejse til Canada.


Våbenindførelse:
  • Vi anbefaler, at du lejer et våben i Alberta

  • For at indfører våben til Alberta, kræves der udfyldelse af en canadisk formular 909. Den klare vi for dig og sender den til dig efterfølgende på mail. Du skal udprinte 3 kopier.

VIGTIGT: Først underskriv disse dokumenter ved våbenkontrollen i den canadiske lufthavn. Vi gør opmærksom på, at det koster et lille beløb på 25 Dollars på stedet til tolden – betales enten kontant eller via betalingskort ved disken.

Jagttegn i Alberta:

 

  • Det kræver et canadisk WIN CARD. Med det er du registreret i provinsen Alberta. Du får tildelt et personligt 10 cifret nummer, hvorefter outfittern derefter kan købe jagttegn/fisketegn/licenser til de vildtarter, du ønsker at jage. Selve kortet, som er et plastik kort på størrelse med et visa kort. Det modtager du med posten efter 6 – 8 uger efter bestillingen. Medbring det ikke på jagten, da vi har dit kortnummer. Du kan bare glæder dig til, at alt ligger klar til dig i lejren. 4Hunt har brug for at du sender kopi af pas – dit sygesikring bevis – evt. dine våbenpapir.

 

KONTAKT OS

Adresse: Tandrupvej 1A - 8462 Harlev J

tlf.: +45 2083 2888 

Mail: 4hunt.dk@gmail.com

CVR: 27335543

Privatpolitik

Cookiepolitik

Image.png
3255
DJA_logo_TIF.tif

© 2020 by 4HUNT