top of page

Privatpolitik

4Hunt privatpolitik beskriver de personlige oplysninger, som vi indsamler om vores kunder gennem www.4hunt.dk og gennem vores e-mail og samtale.

 

Find beskrivelsen af hvordan 4Hunt bruger de indhentet oplysninger, og hvordan vi behandler og beskytter dem efter lovgivningen. 

Personlige oplysninger, der vedrører dine data som cpr. nr - telefon - adresse osv. bliver indsamlet på forskellige måder. 4Hunt indsamler feks. via telefonsamtale, e-mail eller skrift.  Dette er nødvendigt i forhold til 4Hunt´s planlægning af jagttejse, og vildmarksture for vores kunder. 

 

Måden at 4Hunt bruger personline oplysninger.

  • Vi anvender din e-mail, din adresse og dit telefonnummer til at komme i kontakt med dig før, under og efter en bestilling af en rejse. Disse oplysninger ligger til grund for vores fakturering og vores bogføring, hvorfor dit navn og din adresse gemmes iht. Bogføringsloven i Danmark i 5 år. E-mail slettes alle for et år adgangen, hver den første arbejdsdag i en ny måned.

  • Vi anvender en kopi af dit EU-våbenpas, dine danske våbentilladelser, dit danske jagttegn for at skaffe dig en tilladelse til at jage i et andet land end Danmark.

  •  Visse lande stiller krav om kopi af dit pas eller oplysninger om dit pasnummer for at give dig tilladelse til indrejse – herunder udstedelse af Visum, Eta eller Esta

Måden 4Hunt har brug for at videregive personlige oplysninger.

  • Som beskrevet øverst er det ofte nødvendigt for os at videregive din personlige data når vi håndterer Eta, Visa og våbendokumenter i udlandet og forbindelse med rejsen. Dette er nødvendigt ved opholds- og indrejsetilladelse til et andet land uden for Danmark. Vi videresender alene de oplysninger som er nødvendige og intet andet.

  • Når vi har dette behov, beder vi dig udfylde en samtykkeerklæring. Denne samtykkeerklæring kan tilbagekaldes til hver en tid. - Giv 4Hunt besked hvis du ønsker dette. 

 

Vi spørger dig i vores samtykkeerklæring om vi evt. må anvende foto og videoklip af vores kunder fra rejsen. Dette kan være i forbindelse med markedsføring af vores produkter gennem de sociale medier og hjemmesiden. Giv os endelig besked hvis du ønsker at vi skal fjerne billeder der viser dig personligt, hvis du ikke ønsker dette. 

4Hunt opbevarer dine personlige oplysninger efter lovgivningen om tidsperioder. 

  • Den tidsperiode, hvor det kræves at i henhold til planlægning og udførelsen af jagtrejser hos 4hunt, og efterfølgende udlevering af trofæer. 

  • Når der er en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt, eller hvor opbevaring er tilrådeligt med henblik på vores juridiske position (f.eks. i forbindelse med en klage indgivet til Rejseankenævnet eller lign. håndhævelse af retssager eller tilsynsmyndigheders undersøgelser).

De oplysninger, som 4Hunt indsamler gennem vores websites eller via vores E-mailkorrespondance, kan opbevares og behandles i ethvert land, hvor vi har samarbejdspartnere, som har behov for de fornødne oplysninger for at fuldføre den bestilte rejse efter dit ønsker eller hvor vi hyrer tjenesteudbydere. Nogle lande uden for EØS anerkendes af Europa-Kommissionen som ydende et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse i henhold til EØS-standarderne (den fulde liste over disse lande er tilgængelig her). For overførsler fra EØS til lande, der ikke anses for passende af Europa-Kommissionen, har vi indført passende foranstaltninger, såsom at sikre, at modtageren er bundet af EU standardkontraktbestemmelser for at beskytte dine personoplysninger. Du kan få en kopi af disse foranstaltninger ved at kontakte os som angivet i afsnittet Kontakt os.

TREDJEPARTSTJENESTER Denne persondatapolitik omhandler ikke, og vi er ikke ansvarlige for, eventuel tredjeparts dataindsamlings-, brugs-, videregivelse- eller sikkerhedspraksisser eller andre praksisser, herunder eventuel tredjepart, der driver en tjeneste, hvortil webstedet linker. Inklusionen af et link på webstedet indebærer ikke vores godkendelse af den linkede tjeneste.

Privatpolitik vil løbende blive opdateret ved ændringer og tilføjelser. 

Hvis du har eventuelle spørgsmål om privatpolitikken hos 4Hunt, eller hvis du ønsker at anmode om at få fjerne dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på

Mail : 4hunt_dk@gmail.com eller

Tlf:  20 83 28 88

bottom of page