top of page

FORHØR OM PRIS

USA IDAHO

PRONGHORN

Pronghorn jagt i et indianerreservat i USA Idaho garanti for skudchance.

 

Oplev det oprindelige “Wild West” hvor naturen er storslået med bjerge og prærie som man kender fra cowboyfilm. 

Vores nye jagt, er placeret i den sydvestlig del af Idaho på grænsen til Nevada. Reservatet består af 289.000 hektar. Naturen varierer fra fladt bundland og sagebrush-græs til naturskønne bjergrige områder, der varierer fra 5.000 til 7.000 fod.

SVÆRHEDSGRAD: ★★★★★

FYSIK: ★★★★★

Facts om jagten
 
Jagttid:
 • 15 Juli til 31 oktober. 

Lance som er vores kontakt og har guidet i reservatet i 13 år og er lige blevet genansat på kontrakt de næste tre år. Der er tale om en særdeles erfaren og rutineret guide som kender området utrolig godt. Lance er 60 år.

Vi er utrolig stolte over at have være i reservatet, og lavet denne eneståede aftale med lederen af jagt og natur. Tænk sig at kunne jage i et indianer revir hvor kun de selv og en lille gruppe jægere udefra jager. Dette enestående tilbud udskiller sig fra de fleste andre udbydere. Ved at booke her, er du 100% sikret din jagt og licens, modsat de fleste andre steder hvor du/outfitteren ansøger via lodtrækning om en licens og denne er ikke garanteret det første år. DET ER DU HER. 

Stedet har haft 100% succesrate gennem flere år, og vi garanterer at du kommer til skud.

Stedet har de senere år leveret stærke trofæer år for år.

Jagten foregår i en “side by side” et terræn kørende køretøj med plads til 3 - 4 personer og masser af grej. Der køres rundt og spottes når en jagtbar buk ses starter pürschen. Terrænet udnyttes fuld ud da en pronghorn har et skræmmende godt syn. Skud afstanden varierer mellem 100 – 300m.

Guiden har en meget stor samling af rifler og vi anbefaler at leje et våben fra ham, det er både lettere og billigere.

Vigtigt!! Stedet er meget eftertragtet og hvert år er ca. 60 - 70 procent af deres 40 pronghorn jagter forhånds booked - vil du/I sikre jer turen anbefales booking halv - helt år forud.

Reviret 

I en årrække har stammerne leveret førsteklasses pronghornjagt i dette område. Jagten i området er utrolig poplær og mange jægere er gengangere fra forrige år. ​

Stedet har haft 100% succesrate gennem flere år. 

Terrænet er mest lettere til lidt sværere kuperet, med små buske, og omgivet af bjerge og stejle canyons. Der er et varieret dyreliv og du vil sikkert se elk og muledeer, coyote og selvfølgelig en del pronghorns. Der lever også puma i og omkring reservatet.

Pronghorn antilope - Antilocapra americana

Dette ikke mindre end et meget imponerende dyr. Først og fremmest det store spil i farverne i pelsen og dyrets maske. Dette faktum at dyrets trofæ er lavet af hår, som det eneste trofæbærende dyr i verden.

Det er det anden hurtigste landdyr kun overgået marginalt af geparden i hastighed. Imponerende kan en speed goat nå op til 98 kmt. og det kan den holde over en længde distance.

Pronghorn kan løbe fra alle rovdyr inkl. puma der kun kan spurte ganske kort.   

Dyret har mange navne: gaffebukke – speed goat – pronghorn – antilope.

Dyret når en længde på 1,5m og en voksne buk kan veje op til 75 kg. Den lever af planter på sletterne. 

Rejsen - Lufthavn

Der flyves til: Boise lufthavn i Idaho. Indianerreservatet ligger ca. 2,5 timers kørsel fra lufthavnen. 

Der flyves til: Elkov lufthavn i Nevada. Indianerreservatet ligger ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen. 

4Hunt anbefaler, at du lejer en bil i lufthavnen eller anden biludlejningsformidler. Du får mere ud af turen ved at selv at kunne køre rundt i området. Kombiner evt. turen med en rovdyrsjagt nær Boise læs mere her.

Se også vores tip nedenfor, om spændende lokationer som er et besøg værd. 

Tips 

Yellowstone National Park og Grand Teton Park er virkelig køreturen værd, og står øverst på vores liste over besøgsværdie lokationer. 4Hunt anbefaler at besøge byen Cody med det spændende museum Buffalo Bill Center of the West. Stedet indeholder heriblandt verdens største våbensamling, og en spændende afdeling med indianer revisitter. Dette er virkelig køreturen værd hvis man interesserer sig en lille smule for historie og våben. Overnat på Irma Hotel bygget af Buffalo Bill som stadig står omrindeligt som da det blev bygget. Prøv at bade udendør i en af de mange varme kilder som findes rundt omkring i området. 

 

Derudover er der gode muligheder for at gøre et godt køb, i en af de store jagtbutikker Cabelas eller Sportmans Warehouse hvor du med sikkerhed finder ud af der er noget du ikke kan leve foruden.

​​

PRIS FORHØR OM

Inkluderet i prisen er:

 • 4 dages ophold i teltlejr.

 • 3 hele dages jagt.

 • 1/2 jagtføring.

 • 1 pronghorn uanset str.

 • Kørsel i reviret under jagt.

 • Jagttegn og licenser.

 • Coyote.

 • Papirarbejde.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybillet

 • Drikkepenge 250 dollars - betales direkte til guiden. 

 • Konservatorregning/hjemtransport af trofæer.

 • Leje af bil eller tur/retur lufthavn 400 US dollars betales direkte ved pick up.

 • Evt. våbenleje 100 US dollars betales direkte.

 • Forplejning for egen regning. 

 • Evt. motel for egen regning. 

bottom of page