top of page

72.000,-

ALBERTA

 

WESTERN CANADIAN

MOOSE 

Hvem har ikke drømt om de store canadiske vidder, hvor jagten går efter den store canadiske moose.

4Hunt tilbyder denne jagt, og vi har både jaget og guidet i området i ti år, en til to gange hvert år.

4Hunt tilbyder jagten efter denne eftertragtede kæmpe i et revir ved et område i det nordlige Alberta, der støder op mod British Colombia og ned til Peace River. Så lad drømmen blive til virkelighed og tag med 4Hunt efter kæmpen, og oplev jagten i de helt store vidder efter den store Western Moose.

Find tips og gode råd til turen her

SVÆRHEDSGRAD: ★★★★★

FYSIK: ★★★★★

Jagttermin

Jagten, som 4Hunt tilbyder, er på syv hele dage inklusiv licens på ulve og coyote, hvis du skulle være så heldig at rende på disse to arter. Jægeren bor i teltlejr i reviret.

Vi anbefaler den spændende brunstjagt efter moose, som starter i slutningen af september og fortsætter halvt ind i oktober måned. Derudover kan det også anbefales at vælge moosejagt i slutningen af november. På dette tidspunkt samles flokke af hanner, og finder du sådan en flok tyre, er det faktisk ofte den største moose, der bliver nedlagt. Men intet slår brunstjagten, hvor den mægtige moose kan kaldes ind på meget tæt hold, hvilket gør det superintenst og spændende. Særdeles velegnet til både bue- og riffeljagt. 

Bedste jagttid for moosejagt:

 • Brunstjagt fra ca. 24. september – 15. oktober.

 • Hele november.

Jagten foregår ved, at vi kører ud i pickup truck/ATV, lige før solen står op. Vi kører rundt og spotter ved at kigge efter spor, og ikke mindst kalde. Dette gøres mest effektivt fra det højeste sted for at nå længere ud med kaldet. Er der set moose eller tydelige spor, bruges der tit nogen tid på lokationen, ellers fortsættes der med at kalde andre steder, indtil der laves et loop for at tjekke op på de kaldte steder. Jagten sluttes, når der bliver mørkt. Det er ikke sjældent, at der ses coyote og ulve på sådanne jagter, men det tages altid som en gratis bonus, hvis det lykkes. 

Camp

Der overnattes i et stort, højt fællestelt med feltsenge, der opvarmes med brændeovn/gasvarme.

Efter kundes ønske kan der også arrangeres hotel/motel-overnatning mod en merpris. Alternativt kan kunden leje en autocamper og have alle bekvemmeligheder i lejren.

Western Canadian Moose

4Hunt tilbyder jagt efter Western Canadian Moose. Dette er den andenstørste moose af de fire canadiske arter, der er jagtbare. Western Moose er kun overgået i størrelse af Alaska Moose, som kan jages til en helt anden prisklasse. 

Western Moose er et prægtigt stort dyr med en skulderhøjde på ca. to meter og en vægt på op til +700 kg. Er du heldig at nedlægge en kapital-tyr, kan trofæerne opnå den imponerende størrelse på plus 60”.

Jeg har selv set en Moose nedlagt på ikke mindre end 61,5” fra dette område tilbage i 2012," udtaler Lars Buchard". Normalt er størrelsen på de nedlagte trofæer mellem 40" - 55".

Rejsen - Lufthavn

 

4Hunt anbefaler, at du flyver enten til Calgary eller Edmonton. 

Er du til sight-seeing, og ønsker du at se og opleve den storslåede natur med en tur gennem Rocky Mountains og gå på opdagelse i Canada, er det lige meget hvilken af disse lufthavne, du vælger. Både Calgary og Edmonton er spændende storbyer. 

Prioriterer du kun jagten, anbefaler vi at du flyver direkte til Edmonton. Derfra får du den korteste vej til vores jagtrevirer nordpå. Køreturen til vores revirer tager omkring 6- 6,5 timer, nordpå fra Edmonton. 

Tips

Det anbefales stærkt at besøge nationalparken Rocky Mountains på turen – det er en oplevelse for livet.

Derudover er der gode muligheder for at gøre et godt køb i en af de mange store jagtbutikker eller tøj-outlets i de større byer som Edmonton og Calgary.

Se mere under: Steder at se

PRIS: 72.000 kr.

Inkluderet i prisen på jagtrejsen er:

 • 7 dages jagt - 8 dages ophold.

 • Overnatning i telt med varme.

 • 2/1 jagtføring.

 • 1 moose uanset størrelse.

 • Frit antal ulv/coyote.

 • Fuld forplejning.

 • Papirarbejde - Våbenpapirer.

Ikke inklusiv i prisen på jagtrejsen

 • Flybillet (ca. 4200 - 5800 kr.)

 • Ledsager (900 kr. pr. dag)

 • Drikkepenge.

 • Leje af bil.

 • Udflugter før og efter jagten – herunder evt. hotelophold.

 • Konservatorregning.

 • Hjemtransport af trofæer.​​

bottom of page