top of page

68.000,-

USA IDAHO
PUMA

Perfekt til bue- og riffeljægeren, eller hvad med pistol!. Er du til storslået natur med jagt efter puma med hunde, se med her.

 

Vores jagt, er placeret i det legendariske Wild West i staten Idaho. Naturen er storslået med bjerge og prærie som man kender fra cowboyfilm. 

Jagtområdet ligger i den midtvestlige del af Idaho, omringet af cowboy byer og indianerreservater

Naturen består af sneklædte bjergkæder, vandfald, rolige søer, vandløb og stejle canyons. Berømte Snake River snor sig igennem området med historiske fortællinger om Oregon Trail og indianere.​

SVÆRHEDSGRAD: ★★★★★

FYSIK: ★★★★

Facts om jagten
 
Jagttid:
 • November til ultimo februar. 

Vi råder over forskellige revirer for eksklusiv - privat lejet jagt på puma. desuden har Outfitteren også kendskab til flere public land jagtrevirer, sammen for dem alle er, at områderne alle leverer en høj succesrate på puma. 

Vi kører i pickup truck, men for det meste foregår jagten fra en terræn kørende køretøjer som er meget komfortabel og hurtig. Hvis der er behov for at køre småt skiftes der til et mindre køretøj, 2 sædet small side by side. Jages der hvor der er meget sne benyttes der snescooter. 

Det mest optimale er selvfølgelig, at der faldet nysne, for at outfitteren og guiderne lettere kan finde spor. De fundne spor bliver nøje studeret for at fastslå både køn og størrelsen. Findes katten jagtbar, sættes der hunde på sporet.

Outfitteren har også meget stor erfaring og succes med jagt efter puma uden sne. Dette foregår ved, at han går gennem kløfterne, med sine 4 – 5 hunde. Enten er du med på gåturen eller står klar med Gps og walkie. Dermed kan guiden se hvor du er hele tiden og dirigere dig via din walkie.

  

Outfitterens brede erfaring efter puma jagt og holder en høj succesrate hvert år. Deres hundene formår næsten altid at ”træe” pumaen på et tidspunkt (det vil sige, at pumaen kravler op i et træ eller søger ly på en klippe eller i en hule).

Der er tale om en jagtform, som de fleste personer kan deltage i. Typisk bliver pumaen siddende i træet i længere tid hvilket giver jægeren den fornødne tid til at komme frem til pumaen. Det kan være at pumaen springer, men normalt er det en kort flugt før den igen sidder i et træ eller hule. Som i alle jagter, er en rimelig form, at foretrække da der kan forekomme nogle vandring, men når du står med dit drømmetrofæ, er det alle anstrengelserne værd.

Puma reviret 

Reviret ligger i den storslåede amerikanske natur i forbindelse med The Rocky Mountains, der løber ned gennem staten Idaho. Landskabet er en klasse for sig selv med stejle bjerge, der går over i mindre bjerge.

Der er intet som en solopgang på en krystalklar morgen i bjergene med frisk sne, og så se et frisk fodspor af en stor han puma. Området rummer en god bestand af pumaens føde nemlig muledeer samt elk. Desuden er der bestande af sortbjørn, bobkat og coyote.

Jægeren bor på motel i nærheden af reviretrene 20 min. optil ca. 1 1/2 times kørsel. Du bliver hentet og bragt hver dag. 

Puma / Mountain Lion / Cougar

Pumaen er et imponerende dyr at jage – den er både snu, sky, adræt og ikke mindst et muskelbundt.  En stor hanpuma vejer ofte over 65 kg, men der er også nedlagt monsterstore eksemplarer. Hanner kan blive over 2,6 meter lange, inklusive hale, og hunnerne bliver lidt mindre. Pumaen kan løbe ca. 50 km/t, det samme som en sortbjørn. Pumaen imponerer ved at kunne hoppe seks meter langt fra stående position, samt 2,5 meter op i luften.

 

Pumajagten kan med fordel kombineres med jagt efter, bobcat, og coyote – læs mere her.

Tips 

Det anbefales, at besøge Yellowstone National Park og Grand Teton Park. Vi anbefaler også stærkt at besøge museet Buffalo Bill Center of the West som ligger i Cody. Stedet indeholder heriblandt verdens største våbensamling, og en spændende afdeling med indianer revisitter. Dette er virkelig køreturen værd hvis man interesserer sig en lille smule for historie og våben. Er du til varmekilder, kan du nyde et frisk varmt bad i bjergene i nærheden eller stå på ski i et nærliggende ski reservat. 

 

Derudover er der gode muligheder for at gøre et godt køb, i en af de store jagtbutikker Cabelas eller Sportmans Warehouse hvor du med sikkerhed finder ud af der er noget du ikke kan leve foruden.

Der flyves til: Boise lufthavn i Idaho.

Læs også gode tips til steder at se i US

​​

PRIS: 68.000 kr. pr. jæger

Inkluderet i prisen er:

 • 7 dages ophold på motel.

 • 7 hele dages jagt.

 • 1/1 jagtføring.

 • 1 puma.

 • Kørsel i reviret under jagt.

 • Fuld forplejning.

 • Papirarbejde.

 • Jagttegn og licenser - moms og afgifter.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybillet 

 • Drikkepenge min. 800 dollars- betales direkte til guiden.

 • Konservatorregning/hjemtransport af trofæer.

 • Ekstra jagtdag (6000 kr.)

 • Leje af bil eller tur/retur lufthavn 300 US dollars betales direkte.

 • Våbenleje 100 US dollars betales direkte.

 • Bobcat 8000 kr. 20% chance - betales kun ved nedlæggelse.

 • Tilkøb aften/nattejagt med termisk 3200 kr. pr. nat. Fri coyote - vaskebjørne - stinkdyr -. Anden guide. 

bottom of page