top of page

Pr. dag
3.200,-

USA IDAHO

PREDATOR

​Kom med på actionpræget predator jagt i det vilde vest - Idaho. Vi tilbyder spændende rovdyr jagt på arter som coyote/prærieulve, vaskebjørn, stinkdyr og ræv. Jagten foregår både nat og dag med specialudstyr

Er du typen der elsker kalde jagt efter ræv, bør du unde dig selv denne kæmpe oplevelse.

Tænker du/I at dette kunne være spændende, kan vi kun bakke op og bekræfte at her er den spændende jagt med masser af action. 

SVÆRHEDSGRAD: ★★★★★

FYSIK: ★★★★★

 

Facts om jagten
 
Jagttid:
 • Hele året. 

Du/I bliver hentet på dit hotel. I vintersæsonen foregår jagten ved, at der køres rundt og spottes.

Både guiden og jægeren sidder med en håndspotter og kigger ud under kørslen. Opdages der jagtbart vildt, aflæses vinden og der stoppes 3 - 500 m væk fra dyrene hvorefter udstyret sættes op. Riflen er monteret på skydestok og der kaldes med elektronisk kald som de typisk reagerer på. Vi oplevede at der kunne komme 4 coyote løbende ind samtidigt. Derefter er det op til held og skydefærdigheder.

Elektronisk kald er utroligt effektivt når man som vores kontakt mester det. Han formår at kalde coyote ind som befinder sig på en afstand af 1 km. Det er sindssygt spændende jagt der skærper dine sanser til det yderste.

Er du/I der om foråret/sommeren hvor nætterne er kortere, benyttes nogle af timerne i dagslys til at kalde dyrene ind.

Den højt professionelle coyote jæger råder over 3 rifler med termisk sigte på.

2 x AR15 

1 x alm. riffel.

Mulighed for 2 jægere på samme tid. De får hver sin egen AR15 med termisk sigte på.

Guiden  

 

Vores ven og kontakt er ikke hvem som helst. Trods hans relative unge alder, er han virkelig en professionel jæger som har medvirket i TV udsendelser i Idaho, da han er både kendt og respekteret som dygtig jæger og ikke mindst som en yderst dygtig jagthunde opdrætter. Han får en del henvendelser om gode råd ved opdræt og køb af hunde. Desuden kan næves at han er et hyggelig bekendskab der er utrolig god til at fortælle og lære fra sig, ingen får overladt hverken den halvautomasikiske riffel eller dette militær natte sigte uden de håndtere det til fulde, dejligt og betryggende. 

Han har desuden vundet en tredjeplads i Idaho, for at være bedste coyote kalde jæger - fuld ud fortjent. Han nedlægger over 1000 stk om året - yes du læste rigtigt. 

 

Overnatning/tips 

Du bekoster selv hotel i forbindelse med denne jagt. 4Hunt anbefaler Red Lion Hotel  3 km fra Boise lufthavn, som du flyver til. Det er et rigtigt flot hotel med lille træningscenter og fint boblebad. Deres priser er inkl. morgenmad som indeholder både æg - bacon mm. 

Maden resten af dagene bekoster du også selv.

Der anbefales af leje en bil, så der kan blive shoppet lidt. Det er ikke nødvendigt da du bliver hentet og bragt hvad dag. Byen har en flot Cabelas butik som er en del af en stor jagtkæder. 

 

Denne jagt kan fint kombineres med bjørne - puma eller pronghorn jagt hvilket 4Hunt også tilbyder i Idaho. Snyd ikke dig selv eller jer for at udforske alle de udflugtsmulighederne som Idaho eller Wyoming byder på.

​​

PRIS: 3.200 kr. pr. dag (samme pris ved 2 jægere. 3.200,- pr. jæger pr. dag)

 • Ca. 10 timers jagt både dag og nat. 

Inkluderet i prisen er:

 • Ca. 10 timer jagt om dagen 

 • 1/1 jagtføring ved 1 jæger

 • 1/2 jagtføring ved 2 jægere

 • Hver jæger får eget gevær

 • Fri coyote, stinkdyr, vaskebjørn og ræv.

 • Kørsel under jagt 

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybillet

 • Konservatorregning/hjemtransport af trofæer 

 • Ledager 350 kr. pr. jagt. Må gerne nedlægge et par dyr.

bottom of page