Ulv Alberta 21 .jpg

29.900,-

ALBERTA
 
ULV

Er du til jagt efter rovvildt med frit antal nedlagte dyr, er dette den ultimative jagt for dig.

Vinterjagten byder på rigtig spændende naturoplevelser, hvor naturen er barsk, men også viser sig fra den smukkeste side, hvor alt er indhyllet i snetæppe.

Kunne du tænke dig at blive dusørjæger, og tilmed i Canada? Ja, tankerne flyver tilbage til 1800-tallet i USA og Canada, hvor dusørjægerne var efter kriminelle outlaws – "back in the good old days.”

I den canadiske provins har jagten efter ulv og coyote i mange år haft en dusør på 500 $ for nedlæggelse af ulv. Man skulle indsende det højre øre for at modtage sin dusør. Alberta er stedet at tage til, da der er en stor bestand af disse rovdyr.

SVÆRHEDSGRAD: ★★★★

FYSIK: ★★★★★

Jagttermin

Seks dages jagttur med licens til frit antal ulv og coyote. Hvem kunne ikke tænke sig at vende hjem med oplevelsen af at have nedlagt en del af disse prægtige dyr?

 

Jagttid for ulv og coyote:

 • 1. december til ultimo marts.

Der er en del kørsel forbundet med at sondere og tjekke bait

De aktive baits har opsatte telte med varme i. Vinterperioden i Alberta kan godt være ret kold, men sidder du i et opvarmet lille blind, mærker du det ikke. “Jeg har siddet bekvemmeligt i både minus 15 – 28 grader,” har Lars udtalt. 

Der spiser du morgenmad, og du får sandwich og andet i løbet af dagen. Aftensmaden og drikkevarer betaler du selv efter eget ønske.  

Hotel

Indlogering på hotel for jægerens bekvemmelighed. Vinter temperaturen i de områder vi jager i spænder vidt mellem – 5 og helt ned til – 35 men fortvivl ikke det er normalt tør luft som ikke virker nær så kold som – 5 – 10 grader i Danmark. 

Aftensmaden og drikkevarer efter eget ønske på hotellet, betaler jægeren selv.

Ulv 

Ulven er et meget snu dyr at jage og derfor et meget eftertragtet trofæ. Ulve er ikke stationære i lang tid ad gangen. Coyote derimod findes overalt i Alberta og i stort antal. Den canadiske ulv er op til 80 % større, end de ulve vi har i Europa. Der er nedlagt eksemplarer på +80 kg – ja, helt op til 90 kg! De har en skulderhøjde på op til 95 cm. Kropslængde på op til 160 cm uden deres hale. 

Coyote kan godt nogle gange forveksles med en ulv. Den ligner også rigtigt meget en ulv, men er dog noget mindre i størrelsen. I Nordamerika – Canada, hvor de største eksemplarer lever, kan de opnå en vægt på noget over 20 kg. 

Rejsen - Lufthavn

 

4Hunt anbefaler, at du flyver enten til Calgary eller Edmonton. 

Er du til sight-seeing, og ønsker du at se og opleve den storslåede natur med en tur gennem Rocky Mountains og gå på opdagelse i Canada, er det lige meget hvilken af disse lufthavne, du vælger. Både Calgary og Edmonton er spændende storbyer. 

Prioriterer du kun jagten, anbefaler vi, at du flyver direkte til Edmonton. Derfra får du den korteste vej til vores jagtrevirer nordpå. Køreturen til vores revirer tager omkring 6- 6,5 timer, nordpå fra Edmonton. 

Tips

Det anbefales stærkt at besøge nationalparken Rocky Mountains på turen – det er en oplevelse for livet.

Derudover er der gode muligheder for at gøre et godt køb i en af de mange store jagtbutikker eller tøj-outlets i de større byer som Edmonton og Calgary.

Se mere under: Steder at se

PRIS: 29.900 kr.

Inkluderet i prisen er:

 • 6 hele dages jagt

 • 7 dages ophold på hotel

 • 2/1 jagtføring

 • Frit antal coyote og ulv

 • Kørsel i reviret under jagt

 • Inklusive morgenmad – middagsmad

 • Papirarbejde

Ikke inkluderet i prisen:

 • Flybillet (ca. 4000 - 6500 kr.)

 • Aftensmad

 • Drikkepenge

 • Konservatorregning

 • Hjemtransport af trofæer 

 • Tur/retur til lufthavnen Calgary​​ evt. leje af bil.