top of page

Pia & Kaj - Canada

Vi var så heldige at komme i kontakt med Lars som igennem en del år har gået på jagt i Canada.

Det er tydelig Lars har et stort kendskab til alt omkring Jagten i Canada. 

Lars er meget professionel og dedikeret  til denne jagt. Han ønsker for alt i verden at man som jæger på denne tur får indfriet sine ønsker.

Lars kendskab til bjørnejagten gør at han er en dygtig hunter når man er afsted. Han kender enhver lille afkrog og giver ikke op før alt er prøvet. Lars er åben overfor ideer og respekter de enkelte jægers ønsker i forhold til hvordan man ønsker jagten skal foregår.

Skulle man sidde vente på bedre vejr el en bjørn er Lars altid god for en jagthistorie.

 

Hans mangeårige ture har også resulteret i et godt kendskab og venskab med den lokale outfitter. Denne familiære stemning mærkes tydelig når man opholder sig i basecamp som er en teltlejr opsat ude midt i vildmarken. Bedst beskrevet som spejderlejr, med interimistisk toilet og badeforhold.

Der laves  hver dag udsøgte måltider i lejren, samt mulighed for at smøre sig madpakke til en lang dag på jagt.

 

Når man forhåbentlig har fået skudt de antal bjørne man ønsker, må man ikke snyde sig selv for en tur gennem Rocky Mountain. 

Brug en 4-6 dage på at køre igennem dette unikke natur. Dette er næsten umuligt at beskrive med ord det skal opleves, skulle man sige noget må det være at for første gang oplever man at diverse foto fra nettet og postkort faktisk passer med virkeligheden.

 

Fun fact: vi har været på mange dejlige jagtture i udlandet og boet på 5 stjernet lodge, men må sige at dette har været vores livs bedste jagtferie, selvom det var i spejderlejrstil og på trods af jeg(pia) er ekstremt mørkeræd. Det har været helt fantastisk efter 12 timer på jagt lægge sig i sin sovepose og falde i søvn til lyden af ulve der tuder  ikke langt fra camp.

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Lars 

Bedste hilsner

Pia og Kaj

bottom of page