top of page

Jimmi Pedersen - Polen

Lidt om min tur med 4Hunt Jagtrejser til Polen i maj 2023.

 

Ankom d 11/5 ved 11 tiden til hotellet og blev mødt af et venligt personale og fik mit værelse efter hurtig rengøring hvilket man normalt først får ved 14 tiden.

Ved ca. 16 tiden ankom min hunter Hubert og vi fik en snak om hvordan jagten skulle foregå. Jeg valgte at sidde i tårn den første aften, da det var en lang køretur fra det nordjyske, og jeg var træt. Første aften så vi et par mindre bukke fra tårnet, men ingen størrelse jeg ville gå efter, så derfor ingen buk den første aften. Næste dag om morgenen var jeg frisk og udhvilet og nedlagde 3 pæne bukke. Om aften fik jeg en ny hunter, da Hubert havde andre aftaler. Udskiftningen var en ung gut som var godt kendt i området vi startede med at køre rundt og spotte, men dyrene kom først ud ved 20 tiden da det var varmt. Jeg var heldig at få 2 bukke denne aften som stod ude på en stor eng. Næste morgen nedlagde jeg så 2 bukke mere, hvilket det derefter var min plan at stoppe da jeg havde skudt 7 bukke i alt og stadig havde 2 outnings tilbage. Jeg fik en snak med Hubert om at prøve at få en mere, så jeg fik en guide fra naboklubben en ældre herre, men det skulle man ikke tage fejl af, da han var svær at følge med.

 

Sidste aften havde jeg valgt at sidde i tårn igen, men vi nåede aldrig op til tårnet, da vi gik og talte, da han talte flydende tysk. Vi var vel gået 3-400 m før, siger han “buk” og midt i det sprøjtespor vi gik i, stod en god kraftig ulige 6 ender på ca 40-60 m afstand. Senere samme aften skød jeg en gammel returbuk ude på en eng og så stoppede jeg med at gå på jagt, da jeg nu var på 9 bukke. Kan varmt anbefale det område skal selv derned igen i brunsten-

 

Lidt om området:

Super lækkert revir med mange marker, enge og små skove. Så rigtigt meget råvildt og mange lovende unge bukke og derudover også meget kronvildt. Grisene var lidt svære, da de var i rapsen og den var høj. 

Til premieren vil jeg næste gang vælge et pensionat, da der var en del fester for børn inden konfirmationen og lidt fødselsdage, så der var en del uro på hotellet.

 

Mvh en super tilfreds jæger 

Mange tak for din beskrivelse og jagtberetning fra Polen.

Bedste hilsner 4Hunt - Lars & Mette 

bottom of page