top of page

Flemming Nielsen - Canada 

Foråret 2013

I området ved Peace River og Hines Creek, Alberta Canada havde jeg booket bjørnejagt sammen med en god kammerat, en drengedrøm skulle udleves……og det blev den!!!

Overnatning i bushen, i telt med brændeovn og feltsenge, mad over bål, udedas og brus….det kunnen kun blive en succes. Vi havde begge booket 6 dages jagt til en licens med 2 bjørne hver. Jeg startede jagten ud på første dagen med en mindre kanelfarvet men meget smuk 4,5 fod bjørn.

På anden dagen skød min makker en bjørn på 6,5 fod som vi efter en mindre eftersøgning fandt forendt i noget tæt krat.

 

Nu var lykken var gjort, vi havde begge nedlagt bjørn. Men det var ikke slut endnu. Da vi kom til lejeren viste det sig, at en ret stor bjørn havde kredset i og omkring lejeren hele dagen. Den kom efter kort tid frem, ca. 160 meter ude. Jeg fandt den i kikkerten og trykkede af, og bjørnen gik ned i knaldet….en sortbjørn på 7,5 fod lå forendt.

Allerede på anden dagen havde jeg brugt min kvote mens min makker lige skulle bruge en dag mere på at nedlægge en 6 fod kanelfarvet bjørn. 

2 mand, 3 dage, 4 bjørne – det kan vist ikke gøres meget bedre.

Jeg kan varmt anbefale Lars Buchard som jeres næste jagtrejse arrangør hvis I er til spænding i et fantastisk område med masser af vildt.

Flemming Nielsen 

bottom of page