top of page

Australien med 4Hunt Jagrejser.

Vi er vilde med Australien og har efterhånden prøvet kræfter med kontinentet en del gange. Rejsen er lang men vi vil våge at påstå at turen er alle timerne værd.


Northern Territory er en verden for sig selv og Australiens svar på the wild west. Alting er bare lidt vildere i dette område. Naturen, dyrene og menneskerne er i en særklasse for sig selv og man kommer altid hjem med uforglemmelige oplevelser i rygsækken fra dette område.

Det er her vandbøflerne og krokodillerne hører til, så træd varsomt derude. Køreturene i outback´en er en oplevelse med fantastiske landskaber med legendariske røde sandjord der kan få en amatørfotograf til at fremstå som professionel.

Det skal nævnes, at alting er lidt dyrere i dette område og der er langt mellem net forbindelserne.


Queensland - kaldes the sunshine state.

Klimaet er mere tropisk, dermed grønt og med direkte adgang til Great Barrier Reef. I denne stat findes der en del spændende hjortearter som vi tilbyder jagt på, og derudover kameljagt. Den prikkede axishjort, chital som de lokale kalder den, er en af de smukkeste hjortearter i hele verden. Rusahjorten findes også i området og man vil opleve alt fra flyvende hunde til papegøjer, vildsvin, vildheste og masser af kænguruer når man bevæger sig ud i bush´en.


Vi har samlet lidt klip og billeder fra vores ture i Australien i denne film.

Comments


bottom of page