top of page

WHITETAIL

4Hunt tilbyder jagt efter den flotte Whitetail hjort. Whitetail er lige så hypet som vores råbuk for de nordamerikanske jægere. Den er majestætisk i sin fremtoning og har sit helt eget udformede specielle trofæ, som er meget unikt. Desuden smager kødet fremragende.

Hvem har ikke drømt om de færdes I de endeløse store nordamerikanske vidder. 4Hunt råder over nogle fremragende revirer, der har en stor bestand af Whitetails. Men også vildt rig på mange andre arter: Sortbjørne, Ulve, Elk, Coyote, Bobcat, Los,  Sneged,  Moose, Puma og Grizzly.

4Hunt jagt foregår ved at forlade campen, før det bliver lyst, derpå køres der rundt og spottes en del på de store åbne sletter, hvor de ynder at søge føde.  Whitetails kan træffes alle steder, så når en passende stor buk er spottet, går den intense pürsch ind. I brunsten foregår jagten som ovenstående, men her prøves det også at kalde bukken ind samt bruge 2 trofæer & imitere to bukke, der står og kæmper, lyde som en udefrakommende buk ikke kan står for.

Virginiahjorten, som også kaldes hvid halet hjort, men er mest kendt under Whitetail. Findes rigtig mange steder rundt om i verden, Hvor mange af stederne er de blevet udsat. Men en ting er sikkert jo længere man kommer sydpå ned gennem USA og Mexico, bliver dyrene mindre både, hvad angår kropsstørrelse og trofæ størrelse. 4Hunt synes, at Whitetail bør jages på sin naturlige hjemmebane hvor de bliver størst nemlig i Canada I deres rette element Rocky Mountains, hvor bukken kan veje helt op til 140 kg.

Whitetail har mange fjender, hvor mennesket er den største trussel. Naturlige fjender som puma – sortbjørn, grizzlybjørne, ulveflokke, men ensomme ulve kan nedlægge en voksen Whitetail, selv en flok coyote jager og nedlægger de smukke dyr. Overraskende er nok at los – jærv også nedlægger arten. Dog er det mest medtagne individer, der er syge eller hårdt ramt efter en hård vinter. Dyreverden er barsk, selv store ørne og flokke af ravne kan finde på at angribe dyr og hakke løs. Bjørne plejer at løbe ind på byttet eller overraske det og slå det omkuld for at begynde at æde det, mens det er i live. De mindre rovdyr bider i dyret bagfra, til det er så svækket, at det bukker under. Pumaen gør kort proces med et dyr.

Kunne dette være noget for dig, så tøv ikke med at skrive eller ringe til 4Hunt.  

bottom of page