top of page

Nyheder på vej


I disse corona-tider har 4Hunt haft masser af tid til at udbygge med de eksisterende kontakter, og skabe udvidelser af nye lokationer i både Australien og Canada.


Canada: Britisk Columbia

Vi har fået en rigtig spændende kontakt i BC Canada. En person vi kender godt og har arbejdet sammen med før. Her er der tale om der er frembragt det store skyts med mulighed for Pumajagt, Sneged, Elk/Wapiti, Whitetail, Moose, Muledeer, Los, Bobcat, og Ulv i samme område. Området ligger omkring 3 timers kørsel fra Calgary - ca. 2 timers kørsel fra Banff i et området der minder landskabsmæssigt om Rocky Mountains.

Vi glæder os så utrolig meget til at der bliver åbnet op igen for flyvninger til Canada, så vi kan komme afsted og få taget en masse gode billeder og videoer som vi kan dele med jer alle sammen. 4Hunt er altid med på alle jagtture, ikke kun som turguide men som jagtguide - hele vejen for din sikkerhed og med ønsket om at skabe de bedste jagtoplevelser for vores jægere.


Australien: Queensland

Vi er utrolig begejstret for at kunne løfte sløret for en ny super spændende kontakt i Queensland. Der er tale om en kæmpe privat farm på godt 100.00 hektar med mulighed for Axishjorte jagt. Desuden tilbyder vores nye kontakt også Rusahjorte jagt som dog kræver nogle timers køretur til andet revir.

Her er tale om 4 eller 6 dages jagt hvor prisen inkluderer Axishjort og frit antal vildsvin. Skulle du/I blive færdige før tid, kan der tilbydes dybhavsfiskeri som også er inkluderet i den samlet pris.

Vi er utrolig begejstret for denne mulighed da axishjorte længe har stået på ønskesedlen og vi har fået en del efterspørgsler på lige netop denne art.


Australien: South Australia

Også en fremragende kontakt som vi glæder os til at udforske. Denne kæmpe store farm ligger ca 2,5 times kørsel øst for Adelaide mod Melbourne. Denne farm har både Rusa & Axis, samt mindre antal Sambar Hjorte. Vi glæder os utroligt meget til at kunne vise mere fra denne lokation.


Pga. Corona virussen er vi desværre blevet forsinket i at få de sidste detaljer på plads på disse nye lokationer så vi må afvente til situationen vender. Vi glæder os utrolig meget til at komme i gang - pas på jer selv derude.


Lars & Mette

4Hunt


156 visninger

Comments


bottom of page