top of page

Canada åbner for turister !!

Der er gode nyheder fra Canada. Det lysner, og det bliver nu muligt at rejse til Canada fra den 7 september, såfremt at situationen forbliver relativ stabil.


Er du færdigvaccineret og har modtaget dit coronapas senest i uge 36 (3 uge inde i august), og kan fremvise en negativ PCR test, er det tilsyneladende muligt at rejse til Canada fra den 7 september 2021.


Oversat står der: Gælder stort set alle lande udenfor Canada inkl. Danmark: Den 7. september 2021, forudsat at den indenlandske epidemiologiske situation forbliver gunstig, har regeringen til hensigt at åbne Canadas grænser for alle fuldt vaccinerede rejsende, der har gennemført hele vaccinationsforløbet med en regering af Canada-accepteret vaccine mindst 14 dage før indrejse Canada og som opfylder specifikke adgangskrav. Kun USA: Som et første skridt, der starter den 9. august 2021, planlægger Canada at begynde at tillade indrejse for amerikanske borgere og permanente beboere, der i øjeblikket er bosiddende i USA, og som er blevet fuldt vaccineret mindst 14 dage før de rejser ind i Canada for ikke-essentielle rejse. Dette indledende trin giver Canadas regering mulighed for fuldt ud at operationalisere de justerede grænseforanstaltninger inden 7. september 2021 og anerkender de mange tætte bånd mellem canadiere og amerikanere. Dette er nyt og 4Hunt kigger selvfølgelig på hvordan du/vi lettest indsender disse oplysninger: Med forbehold for begrænsede undtagelser skal alle rejsende bruge ArriveCAN (app eller webportal) til at indsende deres rejseoplysninger. Hvis de er berettigede til at rejse ind i Canada og opfylder specifikke kriterier, behøver fuldvaccinerede rejsende ikke karantæne ved ankomsten til Canada.


Hold nu op !!! denne nyhed har været længe ventet hos 4Hunt. Nu kommer vi afsted til september YES ...

Vi er mere end klar, til at gense dette fantastiske jagt- og rejseland, der bare byder på så mange gode oplevelser.


Mvh

Lars & Mette - 4Hunt


109 visninger

Comments


bottom of page