Danny Kjær - Serbien

Kære Mette og Lars " 4HUNT"

 

Tusind tak for en i særklasse aldeles fremragende jagttur til Serbien efter kvalitetsbukke !

Jeg vil med denne tilbagemelding, blot vise min taknemmelighed, og samtidig KLART ANBEFALE 4HUNT til alle jægere der ønsker en jagtrejse der " spiller 120 %" fra start til slut. Derfor denne beretning.

Jeg har gået aktivt på jagt i 35 år, og har igennem årene været utallige gange på bukkejagt i Polen. Jeg har altid haft gode og dejlige jagtture med forskellige gode og seriøse danske jagt rejsebureauer, og samtidig en del jagtheld i år havde jeg besluttet mig for, at jeg ville forsøge at skyde 1 eller måske 2 store medaljebukke.

I starten af april 2021 så jeg at Lars/4HUNT havde lagt et tilbud op på jagt efter " store bukke i Serbien", og det fangede straks min interesse Serbien var for mig et ukendt jagtland, og jeg syntes det kunne være spændende, så jeg kontaktede straks Lars. Og nu startede min totale " optur", for jeg blev mødt i telefonen af en mand der bare brændte igennem, og som virkede så ærlig og troværdig. I løbet af få minutter efter vores samtale havde jeg modtaget en super fin og særdeles fyldestgørende mail med ALLE informationer som jeg måtte have brug for. Derudover havde jeg fået information om hvorledes vi sikkert og 100 % trygt kunne rejse, og hvordan vi ville blive testet osv for covid 19, så jeg havde ingen bekymringer overhovedet, og det skulle vise sig senere/i løbet af hele turen, at der heller ikke var grund til nogen bekymringer, tværtimod !

Jeg fik bestilt turen, og jeg glædede mig virkelig meget til den 30 april hvor vi skulle flyve fra Danmark til Serbien. De sidste 14 dage inden turen blev jeg jævnligt kontaktet af Lars med gode informationer osv, samt fik tilsendt billeder af virkelig gode bukke nede fra området hvor vi skulle være, dette var billeder som var helt nye, og taget af de serbiske værter. Virkelig spændende at få specifikke billeder af store bukke som jeg snart skulle ned og " prøve kræfter med".

Dagen for turen kom og den korte version er at flyvetur, lufthavn, gratis afhentning i lufthavn og kørsel til det kæmpe jagtområde, alt forløb perfekt, og det var kæmpe smil der mødte os fra de serbiske værter/guider.

Vi ankom på et virkelig godt 4 stjernet hotel som i løbet af turen som også skulle vise sig at være topklasse. Super dejlige værelser, frit valg af mad fra menu kort, og ligeledes frie drikkevarer, og fyldte køleskabe på værelserne med vand, sodavand, øl osv, samt chips, nødder og slik uden begrænsning, så der altid var noget man kunne fylde i lommerne når man skulle ud på jagt. Service på hotellet var totalt klasse, og altid hurtig og smilende, det var virkelig dejligt.

 

Så langt så godt, så handlede det jo om jagten, og de store bukke. Jeg havde virkelig høje forventninger, og mon de blev indfriet ??? jeg var i tvivl ! Men det skulle vise sig at jeg ikke behøvede at tvivle. Mit jagtområde var landbrugsland og på cirka 100.000 hektar. ALDRIG har jeg set så meget råvildt, og så stærke dyr, og i særklasse store bukke. Dette kan kun lade sig gøre hvis man har biotopen og en afskydnings og forvaltningspolitik i særklasse. På trods af høje kæmpe store rapsmarker mange steder, så var det ikke unormalt jeg så 150- 200 stk. råvildt hver gang jeg var ude. Der var absolut intet pres fra de meget professionelle serbiske jagt guider på hvor meget man skulle skyde. Du fortalte dem bare hvad du gerne ville skyde, og så gik jagten ind på dine ønsker. Jeg havde havde håbet at skyde 1-2 flotte medaljebukke, men mon ikke jeg endte med at få 4-5 medaljebukke, det tror jeg. Jagten er absolut ikke let, men det skal det heller ikke være.

Jeg kunne blive ved med at specificere alle de gode og positive oplevelser, men må hellere slutte nu og det skal være med disse ord : FRA start til slut har 4HUNT V/Lars Buchard ydet en service som er i topklasse, og han har i særklasse leveret en samlet jagttur til mig, som jeg aldrig har prøvet før, både før jagten, under jagten, og nu her efter vi kom hjem fra jagtenJagtområdet, hotellet, de serbiske værter, guider, kvalitet på bukke, ja ALT har været til et 13 tal på 12 skalaen !!!

Med disse ord vil jeg slutte, og jeg vil på det varmeste anbefale alle der elsker bukkejagt, og som drømmer om en eller flere store bukke, at de skal kontakte 4HUNT, og få bestilt en drømmetur til dette fantastiske jagtområde i Serbien.

Skulle det ikke være bukkejagt, så føler jeg mig 100 % sikker på at det vil være en god ide, at kontakte Lars/ 4Hunt for at høre om de fantastiske oplevelser, han kan give den enkelte jæger eksempelvis i USA, CANADA, AUSTRALIEN efter bjørne, hjorte, vildsvin mm, for min oplevelse er at 4 HUNT leverer varen og mere til

" DET ER SUPER KVALITET TIL FAIR PRISER !!! 

Med venlig hilsen

Danny Kjær