top of page
Indrejseregler til Australien

Pr. 6. juli 2022 frafalder alle indrejserestriktioner i Australien. Der er dermed ingen krav til test eller vaccine for indrejse. Du skal dog stadig have visum til Australien.

OBS! Hver stat/territorie har deres egne indrejseregler, som også skal overholdes. Disse kan ændre sig med kort varsel. Læs mere om regler og krav for de enkelte delstater på www.australia.gov.au

Seneste information og opdatering vil fremgå af de australske myndigheders officielle hjemmesider: https://www.homeaffairs.gov.au/covid19/entering-and-leaving-australia.

Følgende skal opfyldes for at danske statsborgere på ferierejse kan indrejse til Australien:

• eVisitor visum

VIGTIGT VÆR ALTID OPMÆRKSOM PÅ UDLØBSDATO PÅ DIT PAS.  

eVISITOR VISUM
For alle danske ferierejsende til Australien kræves eVisitor visum. eVisitor visum er gratis og gælder i 12 måneder, med ophold på maksimalt 3 måneder ad gangen.

Der oprettes først en konto, og derefter skal der bruges pas til at udfylde visumansøgningen. Vær opmærksom på at alle rejsende skal have et godkendt visum før første flyafgang på rejsen mod Australien.

Der kan søges eVisitor visum via dette link

PASSETS GYLDIGHED
Ved indrejse til Australien skal passet være gyldigt under hele opholdet.

Det anbefales dog aldrig at rejse med et pas der udløber mindre end 6 måneder fra hjemkomstdatoen, da der kan være andre krav fra transitlande, krydstogtsrederier eller anden 3. part.

YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere information og spørgsmål henvises til den Australske Ambassade i København.

Australian Embassy Denmark
Dampfærgevej 26, 2. sal
2100 København Ø


Tlf: (+45) 70 26 36 76
https://denmark.embassy.gov.au/

*Vi tager forbehold for ændringer og gør opmærksom på at det altid er den rejsendes eget ansvar at opfylde de til enhver tid gældende indrejseregler.

bottom of page